Zajednica Dizajnera Interijera

MG kreativni studio

MG kreativni studio, Obrt za dizajn i izdavačke djelatnosti, vl. Marija Gradečak
Mob: 0915677838
E-mail: info@marijagradecak-mica.com
Web: www.marijagradecak-mica.com

Nakon godina obrazovanja i poslovnog iskustva u raznim područjima dizajna, 2021. smo odlučili osnovati MG kreativni studio. Naša interdisciplinarnost omogućuje cjeloviti pristup i rješenja prilagođena zahtjevima projekata. Kvaliteta, organizacija i kretanje unutar zadanih vremenskih okvira, temeljni su principi koje svakodnevno primjenjujemo u našem poslovanju. Slijedimo funkciju dizajna i približavamo ga svakom pojedincu!

U praksi smo ostvarili niz uspješnih projekata, ali što je najvažnije, stekli smo i vjerne, pouzdane partnere, kolege, prijatelje koji nam se rado iznova vraćaju…

 

O osnivačici MG kreativnog studia:

Marija Gradečak završila je studij primijenjene umjetnosti u Ljubljani, gdje započinje i njeno profesionalno iskustvo iz područja dizajna.  izlagala je na skupnim izložbama, dizajnerskim manifestacijama te sajmovima u Hrvatskoj, Sloveniji, Njemačkoj, Poljskoj, Italiji, Sjedinjenim Američkim državama te Slovačkoj. Dobitnica je druge nagrade Lorenzo il Magnifico u kategoriji tekstilne umjetnosti na Bijenalu suvremene umjetnosti u Firenzi 2017. te zlatne plakete i diplome Mobil optimum 2016, za inovativan razvoj i kvalitetu proizvoda “Lap” na Ambienti, međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije u Zagrebu.  Napisala je I ilustrirala slikovnicu za djecu Mala Mica, dizajnerica, koja je objavljena od strane nakladnika Profil, 2020. godine. Održava dizajnerske edukacije za djecu uzrasta od 6 do 10 godina.  U 2023. godini je i pobjednica javnog, dizajnerskog natječaja “Štof by Prostoria” za koji je osmislila poseban tekstilni, inovativni proizvod.

Scroll to Top