Zajednica Dizajnera Interijera

...ideja...

...savjetujte se sa stručnjakom...

...od idejnog do izvedbenog rješenja...

...ugovorite uslugu dizajna interijera...

...stilističkih rješenja...

...obrtničkih radova ...

...dostave, montaže...

...rezultat...Vaše zadovoljstvo...

Organizacija stručnih događanja i skupova

Izložbe i sajmovi kao stručna događanja na kojima se predstavljaju ponuđači roba i usluga važni dizajnerima interijera, najbolji su način da se educiramo, upoznamo i povežemo.

Radna skupina za organizaciju stručnih događanja i skupova dizajnera interijera angažirati će mnoge inozemne profesionalce kako bi prenijeli vlastita iskustva i dodatno educirali članove Zajednice dizajnera interijera. 

Sajmovi i izložbe – pružaju velike mogućnosti zbog prisustvovanja brojnih izlagača i posjetitelja ne samo usko vezanih uz dizajn interijera. U okviru aktivnosti, radna skupina je osmislila inovativne načine za prezentaciju dizajnera interijera i njihovih projekata posjetiteljima različitih sajmova i izložbi.

Radionice i predavanja – posebno su popularni načini umrežavanja, edukacija i promocija. Služe kao platforme za brendove, određena industrijska kretanja ili razvoj vještina i znanja na područjima dizajna interijera.

Virtualni događaji i webinari – sve su popularniji uslijed nedostatka vremena za putovanja pomažu da se ostane „on-line“ i u toku sa kretanjima u industriji uređenja interijera.

Scroll to Top