Zajednica Dizajnera Interijera

Ailour Studio

Ailour Studio, vl. Sandra Jančić
Mob: 0921556532
E-mail: sandra.jancic@icloud.com
Web: www.ailourstudio.com

ailour_logo

a.studio za arhitekturu i dizajn osnovala je Sandra Jančić, projektantica i dizajnerica arhitekture, sa sjedištem u Zagrebu.
Studio projektira idejna i izvedbena rješenja stambenih i rezidencijalnih prostora te poslovnih i ugostiteljskih objekata. Najčešće i najdraže područje rada studija su rekonstrukcije i prostorni koncepti uz dizajn interijera i eksterijera, a projekte vodi od ideje do realizacije. Sandra radi potpuno individualne projekte, kombinirajući trenutne želje i osluškujući buduće potrebe svojih klijenata. Elementi i stil definirani su i inspirirani ljudima, a kombiniranje različitih konstruktivnih materijala kao suprotnosti i sličnosti spajaju se u međusobnu igru svjetlosti i sjene stvarajući poligon za nove životne priče.
Polazišna točka u projektiranju i dizajnu studija je stvaranje logičnih i praktičnih rješenja. Život korisnika i smisleno kretanje u prostoru – gdje smo sada i gdje želimo biti – jedno je od temeljnih svrha studija. Sandra je ponosna na svoje kolege inženjere, izvođače i dobavljače pomoću kojih svoje nacrte i ideje pretvara u stvarnost, stvarajući ugodne i smislene prostore za život bez obzira budi li iz sna i restaurira staru građevinsku damu ili stvara nešto potpuno novo.

Scroll to Top