Zajednica Dizajnera Interijera

FLET

BP2 d.o.o.
Mob: 0038631226447
E-mail: robert@flet.si
Web: www.flet.si

Dizajn interijera za nas nije samo estetska transformacija prostora, već prilika za stvaranje funkcionalnih i održivih okruženja koja odražavaju vašu osobnost. Opredijeljenost za jednostavnost osnovna je vodilja našeg rada, ali uvijek tražimo nešto drugačije, nešto što će vaš dom učiniti jedinstvenim. Cilj nam je stvoriti prostor koji će Vas zagrliti toplinom i domaćom ugođajem, u kojem ćete se osjećati opušteno i ugodno.

Nastojimo premašiti očekivanja naših kupaca u svakom projektu. Započinjemo detaljnim savjetovanjem kako bismo razumjeli vaše potrebe, želje i stil. Uz pomoć najnovijih tehnologija nudimo Vam idejna rješenja koja nadopunjujemo 3D vizualizacijom kako biste već prije početka radova mogli zamisliti konačan izgled prostora.

Naš pristup je holistički, pa uključuje i izvedbeni projekt i detaljan popis za kupovinu koji će vam pomoći pri odabiru namještaja, opreme i dekora. Surađujemo s najboljim proizvođačima i dobavljačima koji pružaju visokokvalitetne materijale i proizvode. Osim toga, vodimo računa o svakom detalju izvedbe kako bi rezultat bio savršen.

Djelujemo u Sloveniji i Hrvatskoj, što nam omogućuje da ostvarimo vaš san o savršenom domu, bez obzira gdje se nalazite. Naši kupci cijene našu predanost, profesionalizam i pouzdanost. Za nas je svaki projekt prilika za stvaranje nečeg nesvakidašnjeg, stoga Vas pozivamo da započnemo suradnju i zajedno stvorimo prostor koji će odražavati Vaš jedinstveni stil i osobnost.

Scroll to Top