Zajednica Dizajnera Interijera

SMART ART DESIGN

SMART ART DESIGN, obrt za dizajn interijera,vl. Mia – Mirjana Sinovčić
Mob: 0917672331
E-mail: info@smart-art.hr
Web: www.smart-art-design.hr

Mia-Mirjana Sinovčić, vlasnica Smart Art Design – Studia za dizajn interijera i fotografiju arhitekture u Splitu. Specijalistica za projektiranje i adaptaciju turističkih, ugostiteljskih i poslovnih prostora.

Poslovni put obilježen stvaranjem i stručnošću u modnom i tekstilnom dizajnu, property management-u, fotografiji arhitekture i dizajnu interijera, pružaju dodatnu vrijednost klijentima kroz svaki projekt. 

Kao samostalna dizajnerica interijera, s diplomom iz Callegari Talijanske Škole Mode i Dizajna u Splitu, posvećena je istraživanju novih ideja i stvaranju funkcionalnih prostora s pametnim rješenjima i tehničkom podrškom do najmanjeg detalja.
Ključni fokusi su projektiranje namještaja po mjeri i rješavanje svakog izazova, nadopunjeni kreativnim pristupom i pažljivim poznavanjem materijala. Teži stvaranju autentičnih prostora koji odražavaju jedinstvenu priču.
„From sketches to real life! Od skice do stvarnog života“ nije samo moto Smart Art Design studia, već i princip posvećenosti svakom detalju, izazovu i inovaciji.
Raduje se svakom novom projektu i prilici za stvaranje uspješnih i kreativnih priča! 

Scroll to Top