Zajednica Dizajnera Interijera

Trinitydesign3D

Trinity, obrt za dizajnerske djelatnosti, vl. Sandra Kolar
Mob: 0989017792
E-mail: skolar7@gmail.com

Obrt Trinity je specijaliziran za izradu realističnih 3D vizualizacija interijera i eksterijera, kao i izradu 3D modela već postojećeg namještaja iz raznih trgovina ili 3D modela namještaja po mjeri prema preciziranim mjerama i specifikacijama klijenata.
Osim navedenoga, izrađujemo i 3D animacije prostora kao i 3D vizualizacije i animacije proizvoda. Vlasnik obrta sam ja – Sandra Kolar.
Zbog strasti prema 3D modeliranju i pomaganju klijentima da vide svoj prostor prije nego što se i izgrade temelji, počela sam vizualizirati interijere i eksterijere u 3D prostoru kako bi klijenti uštedjeli svoje vrijeme, živce i novac te živjeli u prostoru u kojemu će voljeti i željeti provesti svoje vrijeme.
Iako je moj obrt Trinity započeo svoj rad u 2022. godine, do sada smo već izradili preko 100 3D vizualizacija interijera i eksterijera.

Naši klijenti su agencije za nekretnine, investitori, ali i privatne osobe koje žele vidjeti kako će izgledati njihov budući dom.
Osim navedenih klijenata, također surađujemo sa arhitektima i dizajnerima koji nemaju vremena izrađivati 3D vizualizacije pa nama prepuste taj dio posla dok oni rade na onome što više “vole.”
S obzirom da radimo u Blenderu koji je kompaktibilan sa svim programima, dizajneri nam često pošalju svoje 3D prostore bez materijala, boja i svjetlosti koje izrade u drugim programima (SketchUp, Autodesk…) i mi onda dodamo realizam tim radovima i napravimo rendere.
Ukoliko imate još pitanja, stojim Vam na raspolaganju.

Scroll to Top