Zajednica Dizajnera Interijera

Z DIZAJN

Z Dizajn, vl. Vesna Zubčić
Mob: 098650279
E-mail: vesna@zdizajn.hr
Web: www.zdizajn.hr, www.zartme.com

z_design_512x512

Vesna Zubčić, dipl. dizajnerica i vlasnica obrta ZDizajn s bogatim iskustvom u unutrašnjem uređenju. Diplomirala je 1999. godine na Studiju dizajna, pri Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu i od 2003. godine uspješno vodi svoj obrt, pružajući individualni pristup svakom projektu.

Osim unutrašnjeg uređenja njena još jedna strast je apstraktna umjetnost. Njeni radovi su većinom na platnu velikih formata i često uključuju neobične elemente poput zlata i perja, dodajući im dašak luksuza. Ova kombinacija dizajna i umjetničkog izraza omogućuje joj stvaranje prostora i slika koje su ne samo estetski privlačne, već i emotivno značajne.

Kroz godine rada, imala je priliku oblikovati različite vrste prostora, od privatnih stanova do poslovnih objekata i javnih institucija. Individualni pristup svakom klijentu i sposobnost stvaranja jedinstvenih estetskih rješenja čine srž njenog rada. Svjesna je važnosti detalja u dizajnu (to je ono što čini razliku između dobrog i vrhunskog dizajna) , teži stvaranju prostora koji će biti u skladu sa željama i očekivanjima klijenata.

Rad s različitim vrstama prostora pruža joj priliku kontinuiranog učenja i rasta, čime se održava svježom i inspiriranom u svakom projektu. Raduje se budućim projektima i prilikama koje će obogatiti njen portfelj i nastaviti istraživanje raznolikosti dizajna i umjetnosti.

Scroll to Top