Zajednica Dizajnera Interijera

...ideja...

...savjetujte se sa stručnjakom...

...od idejnog do izvedbenog rješenja...

...ugovorite uslugu dizajna interijera...

...stilističkih rješenja...

...obrtničkih radova ...

...dostave, montaže...

...rezultat...Vaše zadovoljstvo...

Konferencija

S velikim veseljem obavještavamo Vas da je osnovana Zajednica dizajnera interijera, www.zadin.eu, jedinstveno profesionalno udruženje koje okuplja dizajnere interijera, stiliste, arhitekte i ostale zaljubljenike u dizajn na jednom mjestu i s fokusom na zajednički rast, razmjenu iskustava, razvoj talenata i promociju dizajna interijera.

Prva konferencija Zajednice dizajnera interijera održava se u Zadru u okviru sajma HoReCa Zadar www.horeca-zadar.net,  20. i 21.10. pod nazivom

Zajedno kroz Zajednicu dizajnera interijera – sinergija i vizija

Ovim putem pozivamo Vas da nam se pridružite u radu Konferencije i podržite početak djelovanja Zajednice koja je posvećena dizajnu interijera i eksterijera, zajednice stručnjaka koji šire inspirativne ideje o dizajnu prostora, profesionalnom razvoju i kontinuiranom obrazovanju.

Prisustvovanje Konferenciji i Potpisna lista ispunjena s minimalno 10 potpisa izlagača koji su predmet Vašeg interesa osigurava Vam BESPLATNO ŠESTOMJESEČNO ČLANSTVO I UVRŠTAVANJE U POPIS DIZAJNERA INTERIJERA u Imenik članova na službenoj web platformi.

U prilogu izvolite preuzeti program Konferencije i Prijavnicu.
Svi koji žele, mogu iz Splita do Zadra i natrag, koristiti besplatan prijevoz, oba dana uz prijavu do 16.10.2023.

Prijave za korištenje organiziranog prijevoza primaju se od 16.10. do 13 sati, a prijave za posjet Sajmu i sudjelovanje na Konferenciji, do 19.10. do 13 sati.

Veselimo se početku zajedničkog druženja koje se ovaj puta odvija pod okriljem formalno konstituiranog tijela svih dizajnera interijera, arhitekta, stilista, krajobraznih arhitekata i zaljubljenika u dizajn.

S poštovanjem,
Zajednica dizajnera interijera
www.zadin.eu

Scroll to Top