Zajednica Dizajnera Interijera

CORDA LIGHTING

CORDA PROJEKT D.O.O.
Mob: 091/5125156
E-mail: info@corda-projekt.hr, sandra@corda-projekt.hr
Web: www.corda-projekt.hr

CORDA PROJEKT se bavi proizvodnjom unutarnje rasvjete po narudžbi tj.po željama i zahtjevima potencijalnih kupaca.

Ukratko o nama:

Nudimo razne pogodnosti sukladno odabranim materijalima, obradama i načinima proizvodnje. Usluge savjetovanja uvijek su uključene u cijenu, i tijekom cijelog poslovnog procesa nastojimo za naručitelja osigurati najbolje opcije. U konačnici su naši proizvodi jeftiniji od konkurentskih na tržištu zbog naše politike prilagodbe kupcu, u kojoj nudimo najoptimalniji način proizvodnje povoljan za naručitelja. Poštujemo dogovorene rokove isporuke koje definiramo zajedno s kupcem ovisno o njegovim potrebama Za razliku od ostalih trgovaca rasvjetnih tijela, ne ovisimo o dobavnim lancima i tektonskim poremećajima na svjetskim transportnim pravcima. Proizvodi iz naše linije mogu se izradom, obradom i vijekom trajanja staviti uz sam bok renomiranih svjetskih proizvođača rasvjetnih tijela, a usuđujemo se izjaviti kako je vijek trajanja naših proizvoda i duži.

S nama rado surađuju arhitekti, projektanti, dizajneri. Našom politikom fleksibilnosti, opremom i strojevima koje posjedujemo ispunjavamo sve zamisli kreacija rasvjete bez obzira na kompleksnost prostora koji zahtjeva određenu vrstu instalacije i rasvjetnog tijela.

Važno je spomenuti kako je rasvjetna tijela iz naše proizvodnje uvijek moguće reproducirati, za razliku od komercijalnih proizvoda koji se u jednom trenutku prestanu proizvoditi. Znači, i 10 godine kasnije, ako je na rasvjetnom tijelu nastalo mehaničko oštećenje, mi smo je u mogućnosti reproducirati.

S obzirom na to da se ovim poslom bavimo (uskoro će) 20 godina, niti jedna nova narudžba, prostor ili izazov ne predstavlja nam problem. Iskustvo je naš najveći adut. Raspolažemo s uhodanim lancem dobavljača sirovina i repromaterijala na domaćem i inozemnom tržištu koji rado s nama surađuju i kod kojih smo prepoznati kao dobar partner.

Scroll to Top