Zajednica Dizajnera Interijera

...ideja...

...savjetujte se sa stručnjakom...

...od idejnog do izvedbenog rješenja...

...ugovorite uslugu dizajna interijera...

...stilističkih rješenja...

...obrtničkih radova ...

...dostave, montaže...

...rezultat...Vaše zadovoljstvo...

Dizajneri vrtova i krajobraza, krajobrazni arhitekti

Dizajner vrtova i krajobraza je stručna osoba koja se specijalizirala za oblikovanje vrtova, terasa, balkona i zelenih oaza u interijerima. Pažljivim odabirom stila, biljaka i materijala, stvorit će atmosferu koja odgovara klijentovim željama i potrebama, uzimajući u obzir lokalne klimatske i ekološke faktore a sve poštujući zadani budžet, te prema ideji kvalitetno i brzo izvesti zamišljeni projekt kako bi u Vaš životni prostor unio živopisne zelene oaze sklada i harmonije.
Krajobrazni arhitekt je profesionalac koji se specijalizirao za projektiranje, planiranje i upravljanje vanjskim prostorima. Posjeduju jedinstvenu kombinaciju umjetničkog, tehničkog i ekološkog znanja za stvaranje funkcionalnih i estetski ugodnih krajolika. Krajobrazni arhitekti rade na raznim projektima, uključujući parkove, vrtove, javne trgove, stambena naselja, kampuse i komercijalne stranice. Oni uzimaju u obzir čimbenike kao što su analiza mjesta, klima, vegetacija, tlo, topografija i ljudske potrebe za razvoj sveobuhvatnih planova krajolika. Njihove odgovornosti obuhvaćaju različite aspekte projektiranja krajolika, uključujući izgled mjesta, elemente tvrdog pejzaža (kao kao staze, zidovi i vodene značajke), odabir biljaka, sortiranje i drenaža. Često surađuju s drugim stručnjacima, poput arhitekata, urbanista i inženjera, kako bi osigurali skladnu integraciju prirodnog i izgrađenog okoliša.


Prednosti:

Omogućava najvišu razinu članstva koje Zajednica dizajnera interijera nudi svojim članovima. Uključuje:

 1. Besplatno uvrštenje na web stranicu, pod linkom: Dizajneri interijera.
 2. Ukoliko je član ujedno i vlasnik ili suvlasnik pravne osobe (organizacije – poduzeća, obrta ili drugog pravne organizacije), ista pravna osoba besplatno je uvrštena u bazu Dizajneri interijera, po abecednom redu.
 3. Mogućnosti sudjelovanja na edukacijama u organizaciji Zajednice i / ili partnerskih institucija uz popuste.
 4. Popusti na aktivnosti promocije na društvenim mrežama i web stranici, konferencijama i sajmovima koje organizira Zajednica.
 5. Zajednica dizajnera interijera postaje brend i označava profesionalnost i etičke prakse za klijenta, poslodavce i dizajnersku zajednicu. Svi dizajneri interijera, stilisti i arhitekti koji će zadovoljiti uvjete i postati članovi, biti će dio tog brenda.
 6. Članovi su u mogućnosti sudjelovati u izradi planova za buduće aktivnosti Zajednice, stvarati podloge za oblikovanje zakonodavstva koje podržava profesije dizajnera interijera i stilista.
 7. Članovi mogu aplicirati za godišnje nagrade Zajednice dizajnera interijera i na taj način dobiti dodatnu promociju. Program nagrađivanja „the BID“ – The Best Interior Design predstavlja najbolje od najboljih u struci, od studentskih radova do nagrade „Best Professional“ koju će svake godine dobiti najistaknutiji pojedinac kao „Designer of Distinction“ („Izvanredni dizajner“).
 8. Zajednica članovima pomaže u izgradnji snažnih i uspješnih malih poduzeća – to uključuje programe edukacije, tehnološke popuste, izradu projektnih prijava za sredstva financiranja iz Europske unije i drugo.
 9. Članovi se imaju priliku povezati s ostalim profesionalcima te vodećim poduzećima iz industrije, dobiti više resursa i mogućnosti suradnje.
 10. Zajednica ima nekoliko velikih baza: „Baza poslova“ – izvor poslova za dizajn interijera; „Baza majstora“ – izvor informacija o najboljim majstorima, voditeljima projekata i ostalim osobama bez kojih se profesija dizajnera interijera ne bi mogla provoditi; „Baza ponuđača“ – s velikim brojem poduzeća koja su proizvođači ili distributeri vrlo širokog broja proizvoda i usluga za uređenje interijera i eksterijera.
 11. Mogućnost povoljnije nabava izrade 3d modela, web stranice, promocije na društvenim mrežama, usluga prevođenja i drugih intelektualnih usluga – popusti ugovornih partnera Zajednice dizajnera interijera.
 12. Dobivanje Newlettera s najnovijim vijestima iz područja dizajna interijera i događanja u Zajednici.
 13. Postavljanje dva besplatna oglasa na društvenim mrežama Zajednice dizajnera interijera.

 

Osnovni uvjeti:

 • Certifikat s priznatim ispitom iz područja dizajna vrtova i krajobraza, krajobrazne arhitekture, ili
 • Magistar inženjer krajobrazne arhitekture (mag.ing.prosp.arch.),
 • Diplomirani inženjer agronomije – uređenja krajobraza (dipl.ing.agr.-UK),
 • Diplomirani inženjer agronomije – vrtlarstva i oblikovanja pejzaža (dipl.ing.agr.-VOP),
 • Prvostupnik inženjer krajobrazne arhitekture (univ.bacc.ing.prosp.arch.),
 • Ovlašteni arhitekt krajobrazne arhitekture

 

Dodatni uvjeti

 • Članovi moraju steći minimalno 6 bodova za stručno usavršavanje u kalendarskoj godini.
 • Premium članovi su oni koji steknu 12 i više bodova za stručno usavršavanje u kalendarskoj godini i oni imaju pravo na: dva članka godišnje u kojima se promoviraju njihovi projekti, po dvije objave na društvenim mrežama – gratis.
 • Planove stručnog usavršavanja predlaže Radna skupina za Obrazovanje i edukacije, a odobrava Upravni odbor Udruge zajedno sa izvršnom direktoricom.

 

Poduzeća, obrti, ostale pravne osobe registrirane za dizajn interijera i / ili arhitekturu

Sve organizacije (pravni subjekti kao što su poduzeća, obrti i ostale pravne osobe registrirane za dizajn interijera i / ili arhitekturu) čiji su vlasnici ili suvlasnici postali članovi Zajednice dizajnera interijera, automatski se uvrštavaju u istu bazu, bez dodatnih troškova. Dobivaju osnovnu stranicu koja se sastoji od: logotipa, navođenja kontakta (web, društvene mreže) i tri fotografije realiziranih projekata.

Scroll to Top