Zajednica Dizajnera Interijera

...ideja...

...savjetujte se sa stručnjakom...

...od idejnog do izvedbenog rješenja...

...ugovorite uslugu dizajna interijera...

...stilističkih rješenja...

...obrtničkih radova ...

...dostave, montaže...

...rezultat...Vaše zadovoljstvo...

Student (polaznik dizajna interijera)

Prednosti:

 1. Besplatno uvrštenje na web stranicu, pod linkom: Budući dizajneri interijera
 2. Mogućnosti sudjelovanja na edukacijama u organizaciji Zajednice i / ili partnerskih institucija uz popuste.
 3. Popusti na aktivnosti promocije na društvenim mrežama i web stranici, konferencijama i sajmovima koje organizira Zajednica (do 15%)
 4. Zajednica dizajnera interijera postaje brend i označava profesionalnost i etičke prakse za klijenta, poslodavce i dizajnersku zajednicu. Svi dizajneri interijera, stilisti i arhitekti koji će zadovoljiti uvjete i postati članovi, biti će dio tog brenda.
 5. Članovi su u mogućnosti sudjelovati u izradi planova za buduće aktivnosti Zajednice, stvarati podloge za oblikovanje zakonodavstva koje podržavaju profesije dizajnera interijera i stilista.
 6. Članovi mogu aplicirati za godišnje nagrade Zajednice dizajnera interijera i na taj način dobiti dodatnu promociju. Program nagrađivanja „The BIT“ – The Best Interior Design predstavlja najbolje od najboljih u struci, od studentskih radova do nagrade „Best Professional“ koju svake godine dobiva najistaknutiji pojedinac kao „Designer of Distinction“ („Izvanredni dizajner“).
 7. Zajednica članovima pomaže u izgradnji snažnih i uspješnih malih poduzeća – to uključuje programe edukacije, tehnološke popuste, izradu projektnih prijava za sredstva financiranja iz Europske unije i drugo.
 8. 8 Članovi se imaju priliku povezati s ostalim profesionalcima te vodećim poduzećima iz industrije, dobiti više resursa i mogućnosti suradnje.
 9. Zajednica ima nekoliko velikih baza: „Baza poslova“ – izvor poslova za dizajn interijera; „Baza majstora“ – izvor informacija o najboljim majstorima, voditeljima projekata i ostalim osobama bez kojih se profesija dizajnera interijera ne bi mogla provoditi; „Baza ponuđača“ – s velikim brojem poduzeća koja su proizvođači ili distributeri vrlo širokog broja proizvoda i usluga za uređenje interijera i eksterijera.
 10. Mogućnost povoljnije nabava izrade 3d modela, web stranice, promocije na društvenim mrežama, usluga prevođenja i drugih intelektualnih usluga – popusti ugovornih partnera Zajednice dizajnera interijera.
 11. Dobivanje Newlettera s najnovijim vijestima iz područja dizajna interijera i događanja u Zajednici.
 12. Postavljanje dva besplatna oglasa za posao na oglasnoj ploči Zajednice dizajnera interijera.

 

Osnovni uvjeti:

 • Osobe koje su u tijeku stjecanja obrazovanja za dizajnera interijera, stilista ili arhitekta ili druge kreativne profesije koja je povezana s dizajnom interijera, uključivo krajobraz.
 • Potvrdu o upisu u obrazovnu instituciju.

 

Dodatni uvjeti

 • Članovi – studenti moraju steći minimalno 2 boda za stručno usavršavanje u kalendarskoj godini.
 • Premium članovi – studenti su oni koji steknu 4 i više bodova za stručno usavršavanje u kalendarskoj godini i oni imaju pravo na: dva članka godišnje u kojima se promoviraju njihovi projekti, po dvije objave na društvenim mrežama – gratis.
 • Planove stručnog usavršavanja predlaže Radna skupina za Obrazovanje i edukacije, a odobrava Upravni odbor Udruge zajedno sa izvršnom direktoricom.
Scroll to Top