Zajednica Dizajnera Interijera

Anera Tolić

Anera, obrt za dizajn
Mob: 0989419577
E-mail: anera.tolic@gmail.com

Radi ono što voliš i nećeš raditi dana u životu. Radi ono u čemu si dobar. Napravi od hobija posao.

U puno poslova čovjek može biti dobar, ne mora ih voliti, ali život je lakši kada si strastven prema svom poslu. Ovoj dizajnerici iako je dizajn cijeli život bio prva ljubav, završila je ekonomiju i management. Nakon 6 godina rada u struci počela je sve više razmišljati o poslu i kako bi posao trebao biti hobi. Prvo je počelo kao prolazna misao u glavi dok nije preraslo u izrazitu želju da promijeni svoj život.
2018. godine upisala je 3 godine dizajna interijera, a već iste godine krenula raditi u struci. Godinu dana prije kraja školovanja počeo je stizati projekt za projektom i došlo je vrijeme za osmišljavanje i realiziranje vlastitog brenda.

Danas je ponosna vlasnica A N E R A interior design branda i posao je u punom zamahu. Surađuje s kolegicama iz struke, radi dizajn interijera i 3D vizualizacije, ne samo za fizičke osobe već i za građevinske i arhitektonske firme.

Svaki interijer napravljen od strane ove dizajnerice odiše toplinom, neovisno o stilu u kojem je uređen. Osobno najviše voli industrijski i minimalistički stil uređenja, koji je uz suvremeni i skandinavski danas najpopularniji za uređivanje.

Da može birati 3 savršene nekretnine, jedna bi bila životni prostor uređen kao LOFT, moderni urbani stil u uređenju interijera koji karakterizira obilje otvorenog prostora i industrijskih elemenata u dekoru. Druga nekretnina bila bi koliba uz šumu ili rijeku, uređena sa pregršt prirodnih materijala, visoki stropovi, otvorene grede, kamin u dnevnoj i noćnoj zoni, a treća nekretnina bi bila uz more, uređena u minimalističkom stilu i neutralnim bojama.

U dizajnu voli iskorištavati predmete zatečene u prostoru, osobito ako je vlasnik emocionalno vezan za njih. Pažljivim odabirom materijala, namještaja, tekstura postižu se prekrasni rezultati i jedinstveni interijeri. Vodi se time da bi svaki prostor trebao biti produžetak osobnosti vlasnika, odražavajući njegov stil ali ujedno i poštivajući arhitekturu građevine i prostora.

Scroll to Top