Zajednica Dizajnera Interijera

DAS MONO

DAS MONO
Mob: +385917886786
E-mail: info@das-mono.com
Web: www.das-mono.com

Dizajnersko Arhitektonski Studio MONO kreativni je studio koji uz vodeću dizajnericu i vlasnicu Elenu Vučinovec oko sebe okuplja stručnjake iz polja arhitekture, interijera i dizajna kako bi svojim klijentima mogao pružati kvalitetnu i kompletnu uslugu i izvedbu projekata.
Elena Vučinovec naginjala je kreativnom izričaju od najranije dobi te je nakon osnovne škole upisala Školu primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu gdje na prvoj godini pokazuje interes za prostorno oblikovanje te upisuje smjer dizajnera unutrašnje arhitekture.
Nakon srednje škole upisuje Arhitektonski fakultet u Zagrebu (smjer arhitektura i urbanizam) te se već za vrijeme fakultetskog obrazovanja počinje baviti izradom projekata uređenja interijera, prvo kao freelancer a potom i radom u dizajnerskim studijima.
Iza sebe ima velik broj projekata, kako malih privatnih stanova tako i velikih projekata koji uključuju cijele urbanističko arhitektonske koncepte no unatoč tome, najviše se orijentira na dizajn interijera i unikatnog namještaja.

Scroll to Top