Zajednica Dizajnera Interijera

Detalji. Čine razliku.

Detalji. Čine razliku.
Mob: 0992636630
E-mail: info@detaljicinerazliku.hr
Web: www.detaljicinerazliku.hr

Iza Studia za dizajn interijera Detalji. Čine razliku., stoje – Ana, dizajnerica interijera i sveučilišna specijalistica ekonomije i Igor, diplomirani inženjer građevinarstva koji s vanjskim suradnicima čine tim zaslužan za idejna, ali i izvedbena rješenja dizajna interijera te adaptacije stanova, kuća za odmor, obiteljskih kuća kao i različitih poslovnih prostora. Ana i Igor stvorili su ovaj studio kao ostvarenje dugogodišnjeg sna, a nakon što su prethodno dugi niz godina stjecali iskustvo kroz veliki broj kompleksnih projekata u korporativnom svijetu i to kroz različite grane poslovanja.

Kažu nam da kada krenu crtati i “urone” u nove tlocrte ili 3D vizualizacije, za njih je to “posao” koji oni ni ne doživljavaju kao posao jer tamo gdje većina ljudi vidi tlocrt, oni vide sve mogućnosti tog prostora, sve moguće opcije, varijante, i ono najbitnije – rješenja kako iz svakog prostora izvući maksimum!

Kombinirajući strast prema izvrsnom dizajnu i arhitekturi, ali i gradnji, adaptacijama, općenito prema stvaranju novih prostora za život ili posao, iznajmljivanje ili prodaju, Detalji. Čine razliku. sa stilom stvaraju prekrasne i nadasve funkcionalne prostore prema željama i potrebama njihovih klijenata. 

Kontaktirajte ih kako biste saznali kako mogu pretvoriti Vaš prostor u interijer kakav ste priželjkivali. Radi znanja i iskustva te vrhunskog tima u mogućnosti su pružiti cjelovitu uslugu.

Scroll to Top