Zajednica Dizajnera Interijera

ETER ART DIZAJN

ETER ART DIZAJN, vl. Iva Pavičić
E-mail: iva.pavicic@eterartdizajn.hr
Web: www.eterartdizajn.hr

eter_512x512

Eter Art Dizajn je platforma otvorene strukture: svaki novi klijent i svaki novi prostor, nova su kreativna situacija. S vrhunskim dizajnerima, umjetnicima, arhitektima, obrtnicima, majstorima, stvaramo tim suradnika koji kreiraju i realiziraju projekt, uzimajući u obzir njegovu posebnost.

Krećemo od ideje te nadahnuće crpimo iz prilagodbe prostoru i kontekstu interijera, unutar šire arhitektonske i kulturne cjeline; potrebe klijenta zrcale se u prostor, kako bismo u suglasju stvorili harmoničnu cjelinu.

Koristimo kreativnu metodologiju pristupa koji vodi k realizaciji personalnih projekata, uz filozofiju – Arhitektura koja se gradi iznutra.

Težimo integrirati umjetnička djela u interijer. Pomažemo u pronalasku i odabiru umjetnina, u suradnji s vizualnim umjetnicima izrađujemo unikatna djela prilagođena prostoru, nudimo rješenja kako izložiti postojeće umjetnine te kako uklopiti novu umjetninu unutar postojećih.
Karakteristika svih projekata je visoka razina kvalitete, posvećenost detalju i izboru optimalnog materijala, funkcionalnosti, vizualnom, ali i taktilnom aspektu.

Velika pažnja pridaje se bojama, koje svojim djelovanjem imaju snažan utjecaj na naše osjećaje. Pritom se kod poslovnih prostora paleta usklađuje s grafičkom knjigom standarda, dok se u privatnim prostorima razrađuje individualizirana paleta, uzimajući u obzir osobne preferencije klijenta.

Izuzetno bitan čimbenik gradnje interijera je svjetlo: nastojimo pratiti tijek prirodne svjetlosti te razraditi plan rasvjete tako da mulitifunkcionalnim mogućnostima pokrivamo sve potrebe u prostoru, s naglaskom na izgradnju atmosfere i sceničnost prostora.

Usredotočeni smo na postizanje zdravog okruženja za boravak i život ljudi; pri uređenju nam je važno i ono između opipljivih stvari, između elemenata u interijeru, ono često neuhvatljivo, što daje puninu i cjelovitost prostoru…

Scroll to Top