Zajednica Dizajnera Interijera

GOLEŠ DESIGN

GOLEŠ DESIGN D.O.O.
Mob: 0911663680
E-mail: goles.design@gmail.com
Web: www.behance.net/mariogoles

goles_512x512

GOLEŠ DESIGN D.O.O. je renomirano poduzeće specijalizirano za visokokvalitetni dizajn interijera i arhitektonska rješenja u okviru istog.

Sa sjedištem u Zagrebu, naša tvrtka je sinonim za inovativnost, eleganciju i funkcionalnost u svijetu arhitekture i dizajna.
Naša stručnost leži u stvaranju personaliziranih i inspirativnih interijera koji odražavaju individualni stil i potrebe naših klijenata. Bez obzira radi li se o stambenim prostorima ili poslovnim objektima, naš tim stručnjaka pruža sveobuhvatna rješenja koja kombiniraju estetiku, praktičnost i tehničku izvedbu. Svaki projekt započinjemo pažljivim slušanjem i razumijevanjem želja i potreba naših klijenata. Na temelju toga, razvijamo jedinstvene koncepte koji se temelje na kreativnosti, funkcionalnosti i inovativnim tehničkim rješenjima. Naša sposobnost suradnje s klijentima i drugim stručnjacima u industriji, osigurava da svaki projekt bude realiziran s vrhunskom preciznošću i pažnjom, posvećenom do najsitnijih detalja. Bilo da se radi o renovaciji postojećeg prostora ili dizajnu novogradnje, Goleš Design d.o.o. jamči vrhunsku uslugu koja premašuje očekivanja naših klijenata.

Naša strast prema dizajnu i posvećenost kvaliteti čini nas partnerom po izboru za sve vaše potrebe u dizajnu interijera.

Scroll to Top