Zajednica Dizajnera Interijera

Green Living Design

Domus Decorum
Mob: 098358634
E-mail: domusdecorum@gmail.com
Web: www.domusdecorum.com

ZADIN_GreenLiving

Eko dizajner interijera i feng shui savjetnik

Ja sam Lana Anderson, Eko dizajner interijera i Feng Shui savjetnik.

Vlasnicima nekretnina pomažem urediti prostore svih namjena na održiv, lijep i praktičan način koristeći principe EKO DIZAJNA ili FENG SHUI-a kako bi potakla vašu PRODUKTIVNOST, ZDRAVLJE I DOBROBIT.

U vašem prostoru DETEKTIRAM I RJEŠAVAM probleme koji umanjuju kvalitetu života/rada čineći ih boljim i ljepšim mjestom za život.

Prva sam na našem tržištu koja pri uređenju koristi principe Eko Dizajna, Zdravog Stanovanja i Feng Shuia jer takva kombinacija donosi optimalan balans, zdravlje i dobrobit čovjeku.

Nepodržavajuće okružje jedan je od važnih faktora deformacija i nelagoda u fizičkom, emocionalnom i mentalnom tijelu, što dugoročno utječe na kvalitetu života i međuljudskih odnosa.
Osjećaj spoja sa prirodom te nizom dobro usklađenih I osmišljenih detalja u interijeru odgovoran je za dublje mentalno i fizičko iskustvo i ima terapijsko djelovanje jer stimulira organe koji su odgovorni za perpecpciju iz okoline.
Cilj mi je da pomognem ljudima živjeti u zdravom okruženju i da budem dostupna što većem broju ljudi koji su u potrazi za kvalitetnijim načinom uređenja svog prostora. Pišem o svjesnom stanovanju za razne časopise i portale, gostujem na panelima i širim znanje koje nam svima može pomoći da živimo zdravije i sretnije.

Scroll to Top