Zajednica Dizajnera Interijera

ML Solutions

ML Solutions, obrt za dizajn interijera i administrativno-poslovne usluge, vl. Maja Lončar
Mob: +385994588536
E-mail: info@mlsolutions.hr
Web: www.mlsolutions.hr

ML-Solutions-logo

ML Solutions je obrt za specijalizirane dizajnerske djelatnosti uređenja interijera te kreiranja namještaja po mjeri za stambene i poslovne prostore a čija sam vlasnica i jedini zaposleni, ja – Maja Lončar. Kvalificirani sam arhitektonski tehničar te dizajner interijera čije sam zvanje stekla u talijanskoj školi Callegari u Rijeci.

Klijentima nudim idejna rješenja uređenja prostora, organizaciju i nadzor izvedbe radova, izrađujem nacrte kuhinja,
ugradbenih ormara i namještaja po mjeri kao i 3D vizualizacije prostora. Također, pružam usluge savjetovanja prilikom izbora i kupnje namještaja i dekoriranja prostora. Sukladno potrebama, klijenta pratim kroz cijeli proces uređenja interijera, od ideje do realizacije.

Obrt za dizajn interijera ML Solutions započeo je sa radom u veljači 2020. godine a do sada broji više od trideset ostvarenih projekata uređenja interijera, većinom novoizgrađenih privatnih stanova te u manjem broju kuća za odmor i uredskih prostora, dok su neki novi projekti i uzbudljive poslovne suradnje u svom začetku.

Radim i živim u Puli te svoj djelokrug poslovanja pretežito baziram na području Istarske županije. Na pitanje što me pokreće i vodi u poslovanju i radu sa klijentima imam samo jedan odgovor – strast prema interijerima.

Scroll to Top