Zajednica Dizajnera Interijera

room23 interijeri

room23 interijeri d.o.o.
Mob: 098215781
E-mail: info@room23interijeri.com
Web: www.room23interijeri.com

Tamara Ružić Njegovan nakon stjecanja zvanja dizajnera unutrašnje arhitekture pri Građevinskoj tehničkoj školi Rijeka , i tijekom studiranja ekonomije nakon toga, obiteljsko-poslovna situacija odvela ju je u druge branše.

Nastavila je s edukacijama u sferi dizajna interijera, dio uživo , dio online, koje su joj otvorile svijet mogućnosti. Osim edukacija, ono što se pokazalo od velike vrijednosti je i intuicija, te postavljanje puno pitanja kako bi od klijenata izvukla što je to što oni od prostora zapravo žele.

Brend room 23 interijeri stvoren je 2021. g. nakon dugo vremena maštanja, napokon pretočenih u djelo te danas broji više od 40 završenih projekata.

Smatra da prostor u kojem obitavamo, bio to dom, poslovni prostor, ili restoran – ima trenutni utjecaj na sva naša osjetila – što potvrđuju i najnovija istraživanja koja ispituju utjecaj interijera na naš život, stanje, osjećaje,misli.

Kvalitetno projektiran prostor koji je prilagođen korisniku i onome što želi postići boravkom u tom prostoru, mijenja naš osjećaj dok smo u njemu, otvara mogućnost kreativnosti, odmoru, zabavi, intimi.

Svaki projekt je izazovan na svoj način, ali bitno je u konačnici uskladiti želje klijenata s konceptom i budžetom. Veliko joj je zadovoljstvo kada se klijenti vrate tražeći ponovnu suradnju ili njihovom preporukom dođe još nekoliko novih Klijenata.

Projektiranje interijera za Tamaru je više od samoga posla, i smatra da to klijenti osjete u komunikaciji te kao rezultat toga stvara se međusobno povjerenje – koji je jedan od najbitnijih preduvjeta za uspješnu suradnju.

Sa svakim projektom ostvarila je mnoga divna poznanstva – klijenata i partnera, i ta iskustva ju pokreću da teži kvaliteti projekta, bolje razumije klijente te raste u ovoj djelatnosti prepunoj mogućnosti i veseli se novim projektima.

Scroll to Top