Zajednica Dizajnera Interijera

VILO STUDIO

VILO STUDIO, obrt za usluge i trgovinu, vl. Korina Zbukvić
Mob: 0918986561

Po završetku opće gimnazije u Zagrebu, Korina Zbukvić je upisala Studij dizajna pri Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu, na kojem je diplomirala 2007.g. Studio je osnovala 2021.g.

Za vrijeme studiranja bavila se je postavom izložbi i grafičkim dizajnom, dok po završetku studija prva stručna iskustva u interijerima stječe tijekom rada u salonima namještaja poput Nord klasika i Themelie gdje se intenzivno razvija njeno iskustvo na području interijera i produkt dizajna, ali i komercijalnog aspekta u svijetu namještaja i ostale opreme. Paralelno kao vanjski suradnik radi na postavima izložbi i raznim kulturnim događanjima, grafičkom dizajnu i dizajnu knjiga za nakladničke kuće. Tijekom karijere uspjela je izgraditi snažne odnose s klijentima i ostalim suradnicima.

Dizajn interijera nije samo moj posao, već i njena strast. Voli izazove u svakom novom projektu, inspirira se svakodnevnim životom i stalno traži nove načine kako unaprijediti i obogatiti prostore koji nas okružuju, u kojima živimo…

Scroll to Top