Zajednica Dizajnera Interijera

Tech Garden

Tech Garden d.o.o.
Mob: 0993333585
E-mail: tech.garden01@gmail.com
Web: www.techgarden.hr

Tech Garden se čvrsto pozicionirao kao pouzdan i cijenjen partner u području arhitekture i dizajna, zahvaljujući svojoj nepokolebljivoj predanosti vrhunskoj izradi i kontinuiranim inovacijama. Poznat po svom izvanrednom dizajnu i pomno ručno izrađenim zidnim oblogama od prirodno stabiliziranih mahovina i bilja te umjetnog bilja, Tech Garden je postao sinonim za izvrsnost u tom području.
Unutar svoje raznolike ponude dekorativnog programa, Tech Garden nudi zadivljujući izbor prirodnih stabiliziranih i umjetnih stabala koja ne zahtijevaju održavanje. Ova karakteristika ih čini optimalnim izborom za unutarnje prostore koji traže dašak prirodne elegancije.

Tvrtka se ponosi pružanjem sveobuhvatnih rješenja, uključujući žive vertikalne vrtove koji su idealni za sve ograničene horizontalne prostore koje pretvaraju u žive ekosustave stvarajući ravnotežu između izgrađenog okoliša i prirode.

Potrebu za pronalaženjem praktičnih i originalnih rješenja za planiranje i oblikovanje krajolika upotpunili su ponudom kompletnoga krajobraznog uređenja. Transformirajte svoj ograničeni vanjski prostor u mirnu oazu uz pomoć Tech Garden i njihove krajobrazne stručnjake čije su ideje za uređenje krajolika inspirirane strašću prema biljkama i inovativnim dizajnom.

Scroll to Top