Zajednica Dizajnera Interijera

...ideja...

...savjetujte se sa stručnjakom...

...od idejnog do izvedbenog rješenja...

...ugovorite uslugu dizajna interijera...

...stilističkih rješenja...

...obrtničkih radova ...

...dostave, montaže...

...rezultat...Vaše zadovoljstvo...

Partner / tijela javne vlasti, institucije, strukovne organizacije

Prednosti:

  1. Korištenje naziva „Partner Zajednice dizajnera interijera“ što govori o vašoj posvećenosti profesionalnom pristupu poslovanju, bilo da nudite proizvode ili usluge.
  2. Besplatna pozicija na digitalnoj platformi u dijelu „Partneri i pokrovitelji“, predstavljanje na način da dobivate cijelu stranicu koja se sastoji od: logotipa, navođenja kontakta (web, društvene mreže) i do 10 fotografija koje će predstaviti Vašu organizaciju
  3. Mogućnost predstavljanja organizacije na stručnim skupovima dizajnera interijera Zajednice dizajnera interijera ili partnerskih organizacija uz popuste.
  4. Mogućnost održavanja prezentacija na edukacijama za dizajnere interijera kako bih profesionalce upoznali s dodatnim mogućnostima koje pruža vaša institucija.
  5. Četiri besplatne objave godišnje na jednoj društvenoj mreži po izboru (Instagram, Facebook, LinkedIn itd.).
  6. Besplatno postavljanje bannera na naslovnicu digitalne platforme Zajednice dizajnera interijera u trajanju od jedan mjesec.
  7. Mogućnost zakupa prostora u tiskanim ili digitalnim dokumentima koje priprema i izdaje Zajednica dizajnera interijera.
  8. Mogućnost postavljanja vijesti u Newsletter koji se šalje članovima, dizajnerima interijera, arhitektima i stilistima te ostalim profesionalcima koji čine Zajednicu dizajnera interijera.
  9. Mogućnost sudjelovanja u aktivnostima koje se provode u srednjim školama s ciljem promocije struke dizajnera interijera i stilista te vlastite promocije.
Scroll to Top